Дочка відомої російської актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Анна останнім часом частенько ділиться зі своїми шанувальниками всілякими фото та історіями.

За її життям в соціальній мережі Instagram стежать понад 160 тисяч осіб, з якими зараз 25-річна дівчина поговорила про зиму.

"У кожній пори року є щось своє, прекрасне ☺ ️ люблю зиму, за відчуття казки коли за вікном заметіль, за затишний аромат імбирного печива вдома☺, за зустрічі свого дня народження, холодними і сніговими ранками в січні, і за передчуття чудес ☺ тільки холодно ось правда! Але якщо закутатися по-хорошому, а не як я на цьому фото, то цілком терпимо👼 🏼 А за що ви любите зиму? ☕️ І чи любите? ❄", - написала Ганна Заворотнюк у підписі до публікації.

Анна Заворотнюк, скріншот: Instagram
Анна Заворотнюк, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Я обожнюю зиму за вечірню казку, коли сніг переливання мільйонами кристалів, з неба падають пластівці снігу, і звичайно ж ранок в лісі, коли сонце пробивається крізь гілки дерев😍 😍 😍 😍"," вже хочеться весни😻 💫", "Обожнюю зиму за сніг! Шкода тільки що він у нас рідко випадає 😞", "Дуже красива 🔥 😍 ", — написали користувачі в коментарях до публікації.

Коментарі, скріншот: Instagram (Анна Заворотнюк)
Коментарі, скріншот: Instagram (Анна Заворотнюк)

Нагадаємо, красуня-дочка Заворотнюк змінила імідж і професію: по стопах "Моєї прекрасної няні"

Як повідомляв "Знай.ua", дочка онкохворої Заворотнюк виправдалася, чому ніколи не говорить про маму: "Молюсь і вірю"

Знай.ua писав, дочка онкохворої Заворотнюк розповіла про "кінець": "Виявився складніше і довше"