У мережі показали чарівний знімок молдавського виконавця Дана Балана з його матір'ю.

Відповідне фото опублікував фан-клуб "ДанТина" в Instagram.

Незважаючи на те, що Дан Балан більшу частину своєї кар'єри побудував саме в Молдові, його зоряний шлях в Україні лише вийшов на новий рівень. Зараз виконавця знають як володаря чарівного голосу і тренера шоу "Голос Країни". Про особисте життя співака нічого невідомо, проте фанати вже довгий час приписують йому роман з українською виконавицею Тіною Кароль.

Але не тільки Тіна підтримує його на творчому шляху - його мама, яка також чарівно співає, завжди підтримує сина. Дан Балан не соромиться показувати матір публіці, тому в мережі можна знайти безліч спільних знімків.

Нещодавно, у фан-клубі опублікували якраз одне з таких фото - селфі Дана з матір'ю, на якому вони виглядають по-справжньому щасливими. Видно, що фото було зроблено в домашніх умовах, оскільки співак сидів у звичайній футболці, а його мати була без макіяжу і в окулярах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Фанати були в захваті від милого знімка і почали обсипати виконавця компліментами в коментарях під постом. Хтось навіть відзначив схожість мами Дана з Тіною Кароль:

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що День народження відзначає Молдавський співак, тренер вокального талант-шоу" Голос країни", улюбленець Тіни Кароль Дан Балан.

Як повідомляв портал Знай.иа, Кароль подарувала українцям особистий аромат.

Також Знай.иа писав, що Тіна Кароль привітала Дана Балана з днем народження, змусивши шанувальників оргазмувати.