Банкомат, фото: "АСП"
Банкомат, фото: "АСП"

ПриватБанк, Ощадбанк і Монобанк працюватимуть інакше: українців попередили про нові правила

НБУ випустив нову постанову про роботу всіх банківських організацій країни. Відтепер ПриватБанк, Ощадбанк і monobank, на роботу яких було найбільше нарікань клієнтів, більше не зможуть приховувати якусь інформацію, яка дозволяла стягувати зайві гроші. Дана інформація доступна для ознайомлення на сайті НБУ і всіх великих фінансових організацій України.

Наталія Поклонська, instagram.com/nv_poklonskaya
Наталія Поклонська, instagram.com/nv_poklonskaya

Поклонська розлютилася через образи ПАРЄ: "Безкультур'я і хамство"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Депутат Держдуми РФ і колишній прокурор Криму Наталія Поклонська поскаржилася в соцмережах на неприйнятну поведінку українських політиків. Депутат в обуренні від поведінки українців. Детальніше про це чиновниця написала на своїй сторінці в Instagram.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

Українку зацькували батьки в школі через гроші, вчитель все знала : "Для самотніх і хворих"

Про незаконність примусових поборів у школах було сказано і написано багато, але вони нікуди так і не зникли з українських навчальних закладів. Зазвичай більшість батьків навіть не замислюються про те, а чи повинні вони здавати гроші на всякі штори, ремонти класу і на "нагальні потреби учнів". Вони просто слухняно здають кошти, бо інакше "мою дитину зацькують".

Снігопади в Україні, кадр з відео
Снігопади в Україні, кадр з відео

13-16 морозу, хуртовини та ожеледиця: українцям заборонять в'їзд до міста через "зимовий" апокаліпсис

На офіційному сайті Київської міської державної адміністрації з'явилася інформація про погіршення погодних умов, за прогнозом синоптиків, 8 лютого 2021 року. Очікується значний сніг, а також пориви вітру від 15 до 20 метрів на секунду, хуртовини, снігові замети і ожеледиця на дорогах. Крім цього - зниження температури до 13-16° морозу вночі і до 7-10° — вдень.

Нова пошта, скріншот: YouTube
Нова пошта, скріншот: YouTube

Як отримати знижку на "Новій пошті": українці можуть заощадити 50%

Українцям розповіли, як заощадити 50% на відправці речей через "Нову Пошту". Тепер, якщо є необхідність відправити посилку в коробці, можна не купувати її, а використовувати вже б/у варіант. Служба доставки ввела нову послугу "Коробка в оренду", яка дозволяє заощадити 50% на пересиланні.