Популярний український співак, ватажок армії прихильниць-вовчиць, зірковий тренер шоу "Голос країни" вже відновився після новорічних свят і зимових локдаунів. Цікаво, що співак пережив цілих два локдауни - у Києві, а також у Берліні.

Прийшов новий рік, і цього року у артиста намічається кілька нових проєктів, серед яких співпраця в дуетах і цілий альбом.

Про це стало відомо завдяки новому випуску "Світського життя" з Катериною Осадчою в мережі YouTube.

Олег Винник, скріншот: Youtube
Олег Винник, скріншот: Youtube

В один момент ведуча запитала у співака, де він провів свою зимову відпустку. За фотографіями в мережі було зрозуміло, що він не ризикнув їхати в Домініканську Республіку.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Як ніколи хотів цього року відпочити. Так сталося, що 25 грудня я полетів на Берлін, в студію, канікул я не відчув. Набрав дуетів і поїхав записувати альбом", - зізнався співак.

Ведучій стало цікаво, які "дуети" набрав співак і запитала - з ким же співак почав спільну роботу.

"Один дует з хлопчиком, і з дівчинкою", - загадково відповів співак.

Далі - більше, співак розповів, як пережив локдаун в німецькій столиці, в Берліні, і як обмежувальні заходи відрізняються від тих, які є в Києві. Винник зізнався, що навіть у Берліні його впізнають, і навіть під час походу в магазин за продуктами.

Ще Катя Осадча запитала Олега Винника про його ставлення до того, що учасники "Голосу країни" співали його пісні. Було цікаво, як тренер реагує на нове виконання його хітів.

"Я не люблю, коли переспівують мої пісні і щось там мудрують. Знаєш, мені важливо, щоб кожен справлявся з собою, в першу чергу, і щоб сам з собою змагався.", - зізнався Олег Винник.

Раніше повідомляли, Тіна Кароль vs Ані Лорак: гаряче сонце з "Маски" змусило українців сперечатися.

Як повідомляв Знай.uа, 45-річна Могилевська перехитрила Потапа і Кароль на "Голосі країни".

Знай.uа писав, Дорофєєва, Білик, Кухар? Хитра Лисиця перевірить вашу інтуїцію на шоу "Маска".