У неділю 7 лютого на каналі 1+1 покажуть третій випуск шоу "Голос країни". На так званих сліпих прослуховуваннях можна буде побачити дуже цікавих учасників, і навіть родичку президента України.

Анонсом програми діляться на офіційному акаунті програми у соціальній мережі "Інстаграм".

Так, пісню гурту Kazka "Плакала" співатиме онука третього президента України Віктора Ющенка Віталіна Ющенко. Однак подробиць щодо неї та її виступу у публікації не розкривають.

Іншим цікавим учасником став Гордій Старух зі Львова. Хлопець виріс у родині скульпторів, тому продовжує родинну традицію та зазначає, що хоче бути провідником української народної музики. Він виконає народну пісню "Дубе" та зіграє на зробленій власноруч колісній лірі.

Не обійдеться на шоу й без рок-музики —37-річна Анна Шері заспіває знаменитий рок-гімн Led Zeppelin "Rock n roll".

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Також на шоу можна буде побачити і вже відомих українцям виконавиць Мілу Нітч і Марію Рак.

Також в інстаграмі показали і короткі витримки з програми, в яких можна побачити і колісну ліру, і "конфлікт" Олега Винника і Дмитром Монатіком, і щире здивування Наді Дорофєєвої тим фактом, що Доменіка — онука Віктора Ющенка.

Трансляція шоу запланована на 21:00 на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, раніше "Голос Країни" прогнувся під гнітом українців: "Народ повинен керувати"

Як повідомляє портал Знай.uа, Талановита вокалістка перепела Billie Eilish і розгорнула 4 тренерських крісла на " Голос країни"

Також Знай.uа писав, що На "Голос країни" прийшла справжня "душа народу" Галина Куришко