Популярна українська виконавиця Тіна Кароль розповіла про відпочинок в Намібії і куплену землю в Карпатах.

Детальніше про це співачка розповіла в програмі "Світське життя".

Відомо, що нещодавно Тіна Кароль полетіла в Намібію зі своїм сином Веніаміном, де провела не один тиждень. Поп-діва зізналася, що нітрохи не боялася летіти в Африку, тим більше що Намібія є однією з найбільш цивілізованих країн континенту. Тіна також зазначила, що всі міфи про Африку придумані в дитячих піснях.

"Це різний ландшафт - від океану, втрачених кораблів до дюн, ми там зробили цілу фотосесію. 12 днів ми були в машині, ми подорожували по всій країні", - зазначила Кароль.

Тіна Кароль в Намібії / скріншот з відео
Тіна Кароль в Намібії / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім дивовижних видів, співачка з сином також подивилися на екзотичних тварин. Дівчина зізналася, що в перші дні Веніаміна переповнювали емоції, проте протягом подорожі дикі тварини стали для нього звичними.

Син Тіни Кароль / скріншот з відео
Син Тіни Кароль / скріншот з відео

Також Тіна Кароль розповіла про те, що придбала земельну ділянку в Карпатах. Відомо, що купила співачка його ще в минулому році, але за цей час встигла розширити його до площі в 4 гектари. Діва зізналася, що ще нічого не встигла побудувати, проте плани у неї великі. Вона заявила, що не збирається приховувати від публіки, де саме буде знаходиться її маєток і навіть запросила Катю Осадчу туди в гості.

"Я цього не стидаюся, нехай всі знають, де ми знаходимося. У нас буде чисто, красиво, прибрано, охайно", - зазначила Тіна.

Кароль заявила, що її ділянка розташована в полонині, а навколо живе безліч друзів. Більш того, після його покупки спекулянти підняли ціну на землю навколо.

Нагадаємо, що Кароль, Винник, Дорофєєва і Монатік розповіли, як відпочивали закордоном.

Як повідомляв портал Знай.иа, Тіна Кароль, з якою Дану Балану приписують романтичні стосунки, смішно привітала його з днем народження.

Також Знай.иа писав, що Кароль подарувала українцям особистий аромат.