Ходитимемо до туалету в темряві? Українців стривожили новими тарифами на світло

В Україні електрика може подорожчати майже в два рази, і тільки для тих одержувачів послуг, які використовують понад 300 кВт·год на місяць. Вже у квітні цього року на українців чекає чергове підвищення тарифів на електроенергію - журналісти пояснили, як насправді йдуть справи.

в'язниця, ілюстративне фото vesti
в'язниця, ілюстративне фото vesti

Українець загинув у застінках путінських катів: заразили ВІЛ і не пускали лікарів

З сусідньої Російської Федерації прийшли вельми сумні новини. Так, у п'ятницю вранці, 5 лютого, у виправній колонії Адигеї внаслідок неналежного надання медичної допомоги помер громадянин України - ув'язнений Здоренко Володимир, 1971 року народження.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Труси замість маски, кадр з відео
Труси замість маски, кадр з відео

Смілива дамочка натягнула на обличчя труси замість маски, касир остовпів: пішла непереможеною

У столиці, в місті Москва місцева мешканка прийшла до ресторану швидкого харчування, і замість захисної медичної маски продемонструвала справжній суворий креатив з нотками еротики.

Віктор Павлік з сином, фото: Lifestile
Віктор Павлік з сином, фото: Lifestile

Віктор Павлік через пів року зробив зізнання про загиблу дитину: "Мій син на небесах, він янгол"

Український артист Віктор Павлік розповів про те, як йому вдалося пережити смерть сина. Про це він розповів у мініінтерв'ю для Катерини Осадчої.

Судді "Голосу країни-11", скріншот: Youtube
Судді "Голосу країни-11", скріншот: Youtube

У неділю 7 лютого на каналі 1+1 покажуть третій випуск шоу "Голос країни". На так званих сліпих прослуховуваннях можна буде побачити дуже цікавих учасників, і навіть родичку президента України.