Оля Полякова втікла від друзів у свій день народження, але свято її все ж наздогнало.

Публікацією про це поділився український радіоведучий Слава Дьомін на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Оля Полякова, українська співачка і телеведуча, відсвяткувала свій день народження на відпочинку в колі найближчих членів родини. Проте її друзі прагнули привітати її і відсвяткувати наживо, щоб з танцями і піснями. Тому вони вигадали вечірку-сюрприз. Олі повідомили, що вона має співати на корпоративі для дівчат, тоді як усі її друзі зібралися разом і приховували від співачки своє місцезнаходження.

Радіоведучий Слава Дьомін - один із друзів Полякової, який був присутній на святі - поділився деталями організації цієї події. Зокрема, ведучий розповів про момент, коли зірка вийшла на сцену: “Оголошуємо королеву! "Зараз тут з'явиться справжня королева, яка виступить для королеви" 😀 Виходить Оля в образі, в короні. Балет, всі справи😀 І тут вона розуміє, що навколо неї одні знайомі обличчя! Одночасно радісно і сумно. Радісно, що друзі зробили таку вечірку. Сумно, що Оля не отримає гонорар за виступ 😂 А далі почалися дикі танці і не тільки😉 Але про це вже писати не можна😂”.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Деякі з кадрів "диких танців" показала сама Полякова на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм". Там можна побачити, що на захід прийшли Даша Астаф'єва, Соня Плакидюк, Маша Єфросініна, Катерина Кухар та інші зірки.

Нагадаємо, Полякова несподівано звернулася до екс-учасниці "Віагри" Брежнєвої: "Почуття любові"

Як повідомляв "Знай.ua", Полякова показала, що у неї між ніг: "Це тільки початок"

Знай.ua писав, Полякова засвітила, що у неї під спідницею