Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість виставила серію спокусливих кадрів, позуючи в їх з чоловіком Володимиром Дантесом спальні нового заміського будинку. Так, артистка лежала на широкому ліжку серед білизни білого і м'ятного кольорів, примірявши сміливе вбрання, що складається з білосніжного міні-топа і коротеньких облягаючих шортиків, а також кросівок і високих шкарпеток.

Красуня блиснула стрункою фігурою в різних позах, грайливо вплетівши у волосся дві невеликі кіски. При цьому Надя засвітила і кілька невеликих татуювань на лівій руці і зап'ясті.

"Yo"

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Фолловери засипали Дорофєєву компліментами: "Надя як Дантес сидить спокійнно коли ти так граціозно лежиш?))😀😀😀😀😀😀", "Просто очей не відірвати 🔥😍", "Дорофєєва завжди горить 🔥🔥😍 аж гаряче🔥❤️", "Ваай, з розуму сходжу від цих фото, такі атмосферні 🤍", "Уаааа😍😍😍", "Прекрасна і чудова, як завжди неповторна😍😍😍", "Господи😍 Та ти модель!!😏🔥❤️😍".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.