Олег Винник став єдиним, хто відчув особистість вибулої учасниці шоу "Маска".

Відповідне відео з'явилося на сторінці проекту в Instagram.

Довгоочікуваний проект "Маска" з перших випусків захопив увагу мільйона глядачів і став один з найпопулярніших шоу країни. Зіркові детективи в особі Насті Каменських, Олі Полякової, Андрія Данилка та Олега Винника повинні вгадати серед 16 учасників відомих особистостей, поки ті виступатимуть на сцені.

У третьому випуску програми за рішенням глядачів вибула загадкова "Лисичка", під маскою якої опинилася відомий хореограф і учасниця "Танців з зірками" Олена Шоптенко. Детективи довго не могли вгадати особистість учасниці, проте один з них підібрався ближче всіх.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як виявилося, Олег Винник, ще до розкриття особи, почав підозрювати, хто ховається під костюмом. Він відразу відсік варіант зі співачкою, відзначивши її пластичні рухи і постановку ніг.

"Ви бачили, як вона рухалася взагалі? Ви бачили ось ці лапки, як вони вивертаються? Мені здається, це пов'язано щось з театром, з танцями, з... актриса, можливо", - припускав підкорювач "вовчиць".

Втім, фанати проекту заступилися і за Олю Полякову, яка першою озвучила ім'я Лисиці:

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що зтало відомо, хто переховувався під костюмом хитрої "лисиці" на шоу " Маска".

Як повідомляв портал Знай.иа, Полякова образила Тіну Кароль на шоу "Маска": "першою сказала Каменських". Виконавиця спробувала виправдатися за образу Тіни Кароль.

Також Знай.иа писав, що ватажок "вовчиць" Винник зробив це з хлопчиком і дівчинкою-фанатки нарешті дочекалися: "поїхав записувати...".