Гебріель Аллан Тафт є професійним рестлером, який здобув популярність за виступами в World Wrestling Entertainment під ім'ям Тайлер Рекс. Зовсім недавно колишня зірка WWE оголосив себе дівчиною-трансгендером на ім'я Габбі Тафт.

Він славився своїм коронним прийомом "Палаючий молот" і йшов з реслінгу, щоб більше часу проводити з дружиною і дочкою. А зараз Габбі постала з нафарбованими нігтями, губами і макіяжем.

Габбі Тафт, скріншот: Instagram
Габбі Тафт, скріншот: Instagram

"Одне з найчастіших питань, які я отримую, полягає в тому, чи буду я продовжувати займатися спортом, хобі та аспектами свого життя, якими я займався. Це чудово. Той простий факт, що люди, які чують про мою історію, бажають дізнатися більше подібних деталей, говорить багато про що. Ми дуже швидко почали таке необхідне заповнення прогалини в знаннях та інформації, просто будучи відкритими і правдивими. Я сподіваюся, що, якщо ми будемо постійно бути прозорими, неприборканими і на 100% правдивими, більше людей будуть задавати подібні питання. Потім, відповідаючи їм з любов'ю, ми можемо спостерігати, як страх і гнів повільно тануть, поступаючись місцем розумінню - і в кінцевому підсумку прийняттю. Маючи це на увазі, в найближчі кілька днів я опублікую серію фотографій, які дадуть відповідь на ці задушевні питання. Відповідь на перше і найбільш часто задається питання-так - я обов'язково продовжу кататися як по вулиці, так і по гоночному треку. Я чекаю на абсолютно новий костюм, який я замовив, оскільки я скинув більше 65 фунтів і плавав у моєму поточному. Моя любов до мотоциклів ніколи не помре. Будь ласка, продовжуйте задавати подібні питання. Я люблю всіх вас. Габбі", - написала Габбі Тафт в публікації.

Габбі Тафт, скріншот: Instagram
Габбі Тафт, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, відома актриса Тільда Свінтон зробила камінг-аут: "Завжди відчувала себе квіром"

Як повідомляв "Знай.ua", трансгендерний актор Елліот Пейдж вперше здався публіці - у підлітків новий краш

Знай.ua писав, модель-трангендер з суперсезону пояснила, чому не робить фінальну операцію