Популярність відомої української співачки Тіни Кароль, якій приписують палкий роман з молдавським колегою Даном Баланом, продовжує зростати немислимими темпами.

Так, відданим шанувальникам вже не вистачає кадрів з офіційних сторінок зірки, вони самостійно створюють все нові і нові сторінки з додатковими фото і відео, де кожен зможе знайти своє.

Нещодавно одна з найбільших спільнот заявила про те, що карантин змусив задуматися їх про ребрендинг. Про це пишуть шанувальники Тіни Кароль на фанатській сторінці "tinakarol_fantina" в мережі Instagram.

Публікація "tinakarol_fantina", скріншот: Instagram
Публікація "tinakarol_fantina", скріншот: Instagram

""У мене відбудеться вауфакторний ребрендинг. І мені не страшно, що скаже хтось. Я хвилююся, і це мене гартує, я ризикую, і це мене заводить. Я сиділа-сиділа, трохи посумувала на карантині і я дещо створила. Це феміністка, сильна, норовлива, танцювальна, дещо агресивна, тому що знає собі ціну дівчина, – Тіна Кароль"", - повідомляють шанувальники Тіни Кароль.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

На знімку, який прикріпили шанувальники можна побачити Тіну в білій чоловічій сорочці, яку вона одягла, швидше за все, на голе тіло. Варто також зазначити, що навіть на фанатському пабліку публікація зібрала тисячі лайків, а також безліч коментарів. Ось, що пишуть фанати: "Ви чарівна", "На фото така мила і ніжна, а на словах "дещо агресивна". І чому ж вірити?", "Створена для кахання".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Тіна Кароль зустрілася з найвідданішою людиною.

Як повідомляв Знай.uа, у мережі з'явився новий "Скандал" з Тіною Кароль: "Де моя гетеросексуальність?".

Знай.uа писав, Каменських зізналася, що постійно думає про Сому з "Маски".