Українська співачка Оля Полякова вирішила подивитися на грандіозне шоу свого заморського колеги The Weeknd.

Про це виконавиця розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що в неділю, 7 лютого, в США пройшов 55-й Супербоул – головний матч американського футболу. Оскільки для місцевих жителів цей захід має величезне значення, організатори не поскупилися запросити всесвітньо відомих зірок для розваги глядачів.

Зокрема, в перерві матчу виступив The Weeknd, влаштувавши для глядачів грандіозне шоу. Його виступ оцінили не тільки в США, але і по всьому світу.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ось і українська зірка Оля Полякова вирішила не відставати від шанувальників і теж подивитися на концерт свого колеги. В історіях співачка запитала у фанатів, чи дивилися вони вже шоу: "Ну що, ви вже подивилися The Weeknd на Super Bowl? Я зараз дивлюся". На тлі можна чітко почути звуки концерту.

Про свої враження українська поп-діва ще не встигла розповісти, оскільки поспішала на інтерв'ю.

Нагадаємо, що Оля Полякова зворушливо привітала Соню Плакидюк з днем народження.

Як повідомляв портал Знай.иа, Винник і Полякова першими розкрили, хто лисиця з " Маски". Виконавці мали рацію у своїх здогадах.

Також Знай.иа писав, що Тіна Кароль вирішила відповісти Олі Поляковій на недоречний коментар: "буду плакати про нього все життя".