Український співак і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян привітав українців з важливим спортивним свят.

Відповідний знімок виконавець опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що понад 100 років тому в світі з'явився такий вид спорту, як волейбол. Початок йому було покладено в США в 1895 році-американський викладач фізкультури в молодіжній християнській організації. Вільям Морган запропонував своїм підопічним зіграти в м'яч, озвучивши абсолютно нові правила.

Всього через 5 років нова гра набула розголосу по всьому світу і нею зацікавилися любителі активного відпочинку. На сьогоднішній день волейбол є професійним видом спорту, а також улюбленою розвагою відпочиваючих на пляжі.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Не став винятком і український співак Арсен Мірзоян, зять Ніни Матвієнко. Виконавець регулярно збирається з приятелями, щоб зіграти гру-другу – це допомагає не тільки провести час весело і з користю, але і підтягнути фізичну форму.

День народження волейболу традиційно відзначається щороку 9 лютого. Арсен Мірзоян привітав усіх українців, які захоплюються даним видом спорту, зі святом.

Пост Арсена Мірзояна в Instagram / скріншот
Пост Арсена Мірзояна в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що Матвієнко розкрила особисте життя з Мірзояном.

Як повідомляв портал Знай.иа, Арсен Мірзоян показав перше побачення з Тонею Матвієнко: як голубки.

Також Знай.иа писав, що зять Народної артистки України Ніни Матвієнко поділився результатами пробіжки.