Пенсіонерам змінюють систему нарахування виплат, як тепер отримати гроші

В Україні мають намір змінити підхід до розрахунку соціальних виплат. На цей час вони прив'язані до прожиткового мінімуму. В уряді ж пропонують ввести спеціальні базові величини для розрахунку так званих "не основних" соцвиплат. Таким чином, розмір неосновних соцвиплат не змінюватиметься у разі підвищення прожиткового мінімуму.

Пенсіонери, кадр з відео
Пенсіонери, кадр з відео

Тарифи на тепло та гарячу воду не будуть підвищуватись: заява Кабміну

Українців потішили повідомленням про те, що тарифи на тепло та гарячу воду не будуть підвищуватись у цьому опалювальному сезоні. Відповідне положення закріплено офіційно.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Комунальні тарифи, кадр з відео
Комунальні тарифи, кадр з відео

Випускникам дозволили не здавати іноземну мову на ЗНО

Цього року випускникам шкіл дали можливість скласти ЗНО або ДПА з іноземної мови за допомогою мовного сертифіката.

ЗНО, скріншот YouTube
ЗНО, скріншот YouTube

Пільги на газ, електрику та опалення: хто може розраховувати і які документи потрібні

Учасники АТО можуть розраховувати на пільги від держави на оплату газу, електроенергії, опалення, квартирної плати та інших комунальних. Захисникам назвали необхідні документи для оформлення пільги.

У Чорнобильських лісах завівся хитрий хижак

У Чорнобильському Радіаційно-екологічному Біосферному Заповіднику розповіли про найменшу сову в Україні, яка чудово почуває себе в тамтешніх лісах. Сичик-горобець видається милим й пухнатим, але насправді це хитрий та хижий птах. На відміну від багатьох видів сов, сичик полює зранку до вечірніх сутінків.

Найменша сова в Україні, facebook.com/zapovidnyk2018
Найменша сова в Україні, facebook.com/zapovidnyk2018