Відома українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася з фанатами теплим знімком, незважаючи на зимову хуртовину.

Відповідний знімок з'явився на її сторінці в Instagram.

Леся Нікітюк відома українцям завдяки блискучій кар'єри телеведучої-славу вона отримала на шоу "Орел і Решка", після чого вирушила підкорювати програми "Нового каналу". У соцмережах, як, втім, і на телеекранах, Нікітюк поводиться легко і невимушено, а фанати просто в захваті від її почуття гумору.

Цього разу Леся Нікітюк вирішила похвалитися перед шанувальниками теплим домашнім знімком незважаючи на те, що за вікном вирує зима. Але новому фото телеведуча постала в облягаючому трикотажному костюмі бежевого кольору. Акцентом образу став топ з довгим рукавом – завдяки виточкам, він вигідно підкреслив бюст дівчини.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

Під фотографією Леся Нікітюк не змогла втриматися від жартів і розповіла, що після такого пафосного фото їй потрібно йти прибирати сніг. Вона також поцікавилася у шанувальників, де краще купити лопату для очищення території:

" На цій пафосній Хмельницькій ноті, я йду відгортати сніг ❄️😁Шановні а де купити хорошу лопату?? Епіцентр? Сільпо? Хелен Марлен?😁 ".

Фанати оцінили жарт телеведучої, продовживши її в коментарях під публікацією:

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що напівгола Нікітюк показала лисого і спантеличила українців: пиво в пузі.

Як повідомляв портал Знай.иа, "Холостячку" Лесю Нікітюк помітили із завидним красенем: вся в білому і щаслива.

Також Знай.иа писав, що Нікітюк на березі шикарного курорту зробила приємно головному "залицяльнику".