З Франції прийшли новини, які допоможуть налаштуватися на позитивну хвилю після тривалого карантину і так званого локдауну. Французька черниця сестра Андре змогла пережити зараження на коронавірусну інфекцію covid-19.

Цікаво, що незабаром вона відсвяткує своє 117-річчя. Сестра Андре є офіційно найстарішою жінкою на території Європи.

Публікація "BBC News" про сестру Андру, скріншот: Instagram
Публікація "BBC News" про сестру Андру, скріншот: Instagram

Про цю історію стало відомо завдяки публікації інформаційного агентства BBC в мережі Instagram.

Її ім'я Люсіль Рендон, але вона побажала щоб її звали сестрою Андре. У 1944 році вона вступила до католицького благодійного ордену. А ось 16 січня 2021 року вона отримала позитивний результат тесту на коронавірус в будинку престарілих на півдні Франції.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Ні, я не злякалася, тому що не боялася померти... Я рада бути з вами, але хотіла б бути десь ще - приєднаєтеся до мого старшого брата, діда і бабусі", - сказала Сестра Андре.

У свою чергу прес-секретар будинку пенсіонерів "Sainte Catherine Labouré" Девід Тавелла зазначив, що у сестри Андре все добре і вона вилікувалася. Свій день народження черниця відсвяткує в четвер. Сестра Андре сліпа, проте дуже енергійна. Вона народилася 11 лютого 1904 і є другою за віком живою людиною в світі, за версією однієї зі статистичних компаній.

Раніше повідомляли, подружжя, яке прожило разом 70 років, "пішло" від covid-19-трималися за руки до останнього: кадри справжнього кохання.

Як повідомляв Знай.uа, Степанов розповів, коли вакцинують всю Україну: "Забезпечимо доступ до кінця…".

Знай.uа писав, львів'янка перемогла ковід і забрала додому недоношену доньку: "Я таких дітей ще не бачила".