Скандальний український боксер Іван Редкач, який "прославився" тим, що вкусив свого опонента по рингу, виклав в мережу дивне відео.

Іван Редкач – висхідна зірка світового боксу. Колись уродженець Сумщини був вельми успішний на аматорському рівні. Український боксер також встиг домогтися великого успіху, ставши чемпіоном USBA в легкій вазі (до 61.2 кг) у 2014-му році.

Останнім часом боксер все частіше стає героєм новин. І справа не в спортивних досягненнях: Редкач не соромиться говорити все, що спаде на думку, і не раз "прославився" своїми скандальними висловлюваннями.

А за сторінкою Івана Редкача в Instagram стежать сотня тисяч підписників, і він не упускає моменту, щоб нагадати про себе та розважити фоловерів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Цього разу Редкач показав відео з "момусею-маньячкою". На кадрах видно, як молода жінка з коляскою зупинилась біля зрубаного дерева і почала вправлятись у володінні ножем. Жінка з силою простромлює в деревину досить великим ножем, роблячи це раз за разом. При чім робить це почергово лівою та правою рукою.

Після таких вправ жінка як ні в чому не бувало сховала ніж та повезла дитину в колясці далі прогулюватись.

"Ножик витерла - і гуляти далі. Я балдію", - прокоментував кадри Редкач.

При цьому боксер не повідомив, де саме і ким ці кадри були зняті. Розміщене відео він підписав так:

"Київські сірі будні, мамуся на прогулянці"

Нагадаємо, Іван Редкач поділився смішним роликом

Як повідомляв портал Знай.ua, Редкач показав відео з дівчиною за викликом

Також Знай.ua писав, Редкач показав, від чого відмовився заради спорту