Іван Редкач – висхідна зірка світового боксу. Колись українець був вельми успішний на аматорському рівні. Редкач навіть встиг домогтися великого успіху, ставши чемпіоном USBA в легкій вазі (до 61.2 кг) в 2014-му році.

Боксер також відомий своїми скандальними висловлюваннями, а за його сторінкою в соціальній мережі в Instagram стежать десятки тисяч людей.

Нещодавно Редкач вирішив у черговий раз нагадати про себе, опублікувавши кумедну картинку. Так, на ілюстрації можна помітити, що між закоханими парочками, які цілуються, стоїть чоловік зі спортивною сумкою, а над ним напис: "Я тренуюся".

Ймовірно, таким чином Редкач натякав саме на себе. При цьому кожен спортсмен може впізнати себе в цій картинці.

"На сьогодні Все😈", - підписав фотографію боксер.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

публікація Івана Редкача в Instagram

Раніше ми писали про те, що Іван Редкач показав дивне відео з дівчиною за викликом: "Платив гроші, щоб вона..."

Нагадаємо, раніше Іван Редкач розкритикував слова Олександра Усика про те, що він вважає лицемірами людей, які вболівають не за українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, скандальний боксер Редкач зачепив українців за живе через Потапа: "Бандера с*ка". Під постом репера Потапа (ім'я – Олексій Потапенко) в Instagram він залишив неоднозначні коментарі.

Також портал Знай.uа писав, що Лопес поскаржився на зламану ногу після бою з Ломаченком: довелося оперувати.