Молодший сержант Оксана Масловська шостий рік проходить військову службу у військовому медичному центрі. За взірцеву службу отримала нагороду від головнокомандувача.

Про медсестру Оксану Масловську розповіли на Facebook-сторінці Командування Медичних сил ЗСУ.

Оксана медсестра-анестезист відділення анестезіології, реанімації та інтенсивної терапії Військово-медичного клінічного центру Західного регіону у Львові.

Наприкінці минулого року Оксана Володимирівна отримала від Головнокомандувача Збройних Сил України Руслана Хомчака нагороду "За взірцевість у військовій службі ІІІ ступеня".

Молода, але досвідчена тернополянка проходить військову службу у центрі з 2015 року. Відтоді дівчина встигла послужити в районі ООС.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Молодший сержант Оксана Масловська не тільки відмінний спеціаліст, а ще й добра людина, яка не байдужа до чужого болю та страждання, зазначають в Командуванні. Вона пишається своєю спеціальністю і коли допомагає людям, в цей момент забуває про інше.

Нагадаємо, командування ООС нагородило відзнаками військових медиків

Як повідомляв портал Знай.ua, військовий лікар Андрій Бойко встановив світовий рекорд

Також Знай.ua писав, тернополянин пережив пекло Донбасу і помер під мирним небом