Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих фото і відео, позуючи разом з тренеркою збірної команди України з художньої гімнастики, віце-президенткою федерації гімнастики України Іриною Дерюгіною.

Так, артистка відвідала тренувальну спортивну залу, показавши, як наполегливо працюють юні гімнастки, виконуючи вправи з обручами. Красуня приміряла елегантне чорне плаття з золотими гудзиками і плащ молочного кольору, із захопленням спостерігаючи за грацією того, що відбувається.

"Який чарівний день з Іриною Дерюгіною.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Дивилася, як тренується Збірна України з художньої гімнастики.

День, який змінив деякі погляди на життя.

Пишаюся🤍"

Фолловери не пройшли повз, але їхні думки розділилися: "Умови не найкращі, як для збірної України😢", "Як наші гімнастки можуть ще завойовувати призові місця? Тренуватися в таких тісних умовах...неначе зал в простому учбовому закладі ...❤️", "Оля чекаємо вас з новими проектами з перевірками ресторанів та міст в усіх сферах послуг", "Які всі худенькі 😍😍😍".

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".