У четвер, 11 лютого українських захисників неподалік населеного пункту Зайцеве обстріляли зі снайперської зброї. Внаслідок прицільного обстрілу загинув військовослужбовець.

Про це повідомляє пресслужба Операції об'єднаних сил на офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук. Зазначається, що збройні формування РФ знову порушили режим припинення вогню.

"Сьогодні, 11 лютого, збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників зі снайперської зброї неподалік населеного пункту Зайцеве, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ»", - йдеться у повідомленні. ООС

Донбас, фото: скріншот з відео
Донбас, фото: скріншот з відео

В ООС повідомили й про нещастя, яке сталося через обстріл бойовиків. В результаті пострілу один з воїнів зі складу Об’єднаних сил отримав вогнепальне поранення. Попри те, що йому оперативно надали першу медичну допомогу, на жаль, від отриманих поранень він помер під час евакуації до шпиталю.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Командування висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблого захисника. На обстріл російсько-окупаційних військ наші захисники відкрили вогонь у відповідь. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.", - йдеться у повідомленні. ООС

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, котли та плити стали "жерти" вдвічі більше газу, українцям не по кишені: "Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на суттєве погіршення якості газу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчорашній випускник лейтенант "Хмара" опинився на передовій під носом в окупантів: "Готові відбити ворожу атаку". Лейтенант Дмитро "Хмара" лише пів року тому закінчив навчання

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "В кого дохід, не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.