Материнські молитви за дітей вважають чудодійними, адже віряни переконані, що вони мають велику силу.

Ці молитви слід обов’язково читати батькам за своїх дітей, щоб вберегти їх від усіх негараздів.

Молитва до Бога Творця за чад своїх, щоб влаштувалася доля їх

"Отче щедрот і всякого милосердя! За почуттям батьківського я хотіла б дітям своїм всякого достатку благ земних, бажала б їм благословення від роси небесної і від землі, але нехай буде з ними свята воля Твоя! Влаштуй долю їх по Твоєму вподобанню, не позбав їх в житті насущного хліба, посилай їм все необхідне в часі для придбання блаженної вічності; Змилуйся, коли згрішать перед Тобою; не став в провину їм гріхів юності і невідання їх.

Молитва, фото з вільних джерел
Молитва, фото з вільних джерел

Карай їх і милуй, направляючи на шлях, приємний Тобі, але не відкидай їх від лиця твого! Приймай з благоволінням молитви їх; даруй їм успіх у всякому доброму ділі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Не відверни лиця Твого від них у дні скорботи їх, та не знайдуть їх спокуси вище сил їх. Осяй їх Твоєю милістю; хай ходить Ангел Твій з ними і збереже їх від усякого нещастя і злого шляху. Амінь"

Молитва Богородиці для покрову над дітьми

"О, Пресвята Владичице Діво Богородице, спаси і сохрани під покровом Твоїм моїх чад (імена), Усіх юнаків і немовлят, хрещених і безіменних, які в утpoбі матері перебувають.

Покрий їх ризою Твого материнства, збережи їх в стpаху Божому і в слухняності батькам, умови Господа мого і Сина Твого, нехай дасть їм корисне для спасіння їх. Вручаю їх Материнському нагляду Твоєму, бо Ти єси Божественний Покров рабам Твоїм.

Матір Божа, введи мене в образ Твого Небесного материнства. Вилікуй душевні і тілесні paни дітей моїх (імена), моїми гріхами нанесені. Вручаю дитинe цілком Господеві моєму Ісусу Христу і Твоєму, Пречиста, небесному заступництву. Амінь."

Молитва, фото: youtube
Молитва, фото: youtube

Нагадаємо, як правильно звертатися до заступниці всіх жінок святої Варвари: ці молитви творять дива. Перед іконами цієї святої просять про щастя та швидке заміжжя

Як повідомляв портал "Знай.ua", молитви до Святої Богородиці: цілющі слова, які допомагали у найбезвихідніших ситуаціях. Якщо опустилися руки, на допомогу завжди прийде віра

Також "Знай.ua" писав, що чудодійні молитви на Великий піст: як треба просити здоров'я і злагоди перед Великоднем. Молитися у Великий піст потрібно постійно. Читайте детальніше про це