Нещодавно відбулася прем'єра найзагадковішого детектив-шоу на українському телебаченні "Маска", учасниками якого стали українські зірки – актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі та співаки. Але їх особистості – таємниця, розгадати яку повинні глядачі.

Так, на сторінці "Зірковий шлях" у соцмережі Instagram шанувальникам запропонували вгадати, хто виступав у другому випуску шоу під маскою містичного Мольфара з піснею А'Студіо "Так само як всі".

Ймовірно, це міг бути співак Арсен Мірзоян, нардеп Микола Тищенко, актор Богдан Бенюк або музикант Олег Скрипка.

"Хто сховався під маскою містичного Мольфара? 💥 Зіркові детективи шоу Маска і глядачі припускають – за образом може ховатися хтось із цих знаменитостей:

1. Арсен Мірзоян.
2. Микола Тищенко.
3. Богдан Бенюк.
4. Олег Скрипка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Друзі, як думаєте – чи є серед варіантів правильний? А ми нагадаємо, що новий випуск Маски побачимо вже цієї суботи, 13 лютого о 21:00" - йдеться у публікації.

Нагадаємо, мужній Носоріг переспівав Антоніо Бандераса і спантеличив детективів шоу "Маска".

Як повідомляв портал Знай.uа, співачка Аліна Гросу дала пряму підказку глядачам "Маски". Можливо, саме вона ховається під маскою чарівної Троянди.

Також портал Знай.uа писав, як Оля Полякова образила Тіну Кароль на шоу "Маска": "Першою сказала Настя Каменських".