Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує яскраві фото та відео.

Нещодавно 33-річна дружина репера Олексія Потапенка розмістила в соцмережі красиву весільну фотографію. У кадрі Каменських позує в тій самій білосніжній сукні, в якій знімалася для кліпу на пісню Потапа "Константа".

"І нехай ті, кого ми любимо, завжди відчувають нашу любов 🤍" - ніжно підписала знімок виконавиця.

Настя Каменських, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Вай красуня 😍❤️🔥", "І Вас Настя з Олексієм ми любимо і слухаємо ваші пісні в дорозі починаючи з перших та дуетом😘", "Янгол 😍😍😍", "Ніжна, зворушлива, при цьому неймовірно сексуальна. Якості істинної жінки 😍", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських підготувала для шанувальників дещо "цікавеньке": "Чекаєте?"

Нагадаємо, Настя Каменських зізналася, що постійно думає про Сома з шоу "Маска".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських після смерті батька звернулася до фанатів: "Просто зараз..." Співачка усвідомила найважливіше після смерті близької людини.

Також портал Знай.uа писав, що незадоволена Настя Каменських поскаржилася на зиму, знайомо кожному: "Коли вже літо?"