Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також знаменитість часто ділиться красивими публікаціями в Instagram.

Нещодавно на офіційній сторінці телеканалу "1+1" повідомили про ексклюзивну прем'єру – Тіна Кароль в п'ятницю, 12 лютого, в прямому ефірі представить пісню "Скандал", а вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук покаже новий кліп на "Без тебе мене нема".

"Справжня зіркова п'ятниця! Вже завтра у "Сніданку з 1+1" зустрічай тренера "Голос країни" Тіну Кароль з ексклюзивним сюрпризом для тебе – прем'єрою нової пісні "Скандал", а також прем'єру нового кліпу Святослава Вакарчука "Без тебе мене нема!" Прокидайся разом з улюбленими ведучими "Сніданку" з 6:30 до 9:30 на 1+1", - йдеться в публікації.

Святослав Вакарчук, фото з Instagram

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Супер ждем чекаємо 👏👏👏 обожнюю тебе", "Тіна, чому всі сукні однотипні... Сиськи і голий живіт 🤢🤢🤢", "Вакарчук прем'єра кліпу "Я політиці профан" 🔥🔥🔥", - зазначили коментатори.

скріншот

скріншот

Нагадаємо, Тіна Кароль навчає українців поганому: "Ідеальна вчителька".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль отримала дорогу шубу з лисицею від незнайомця: "Люблю я тебе".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль зустрілася з найвідданішою людиною. У мережі опублікували трепетний знімок артистки з фанаткою.