Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також знаменитість часто ділиться красивими публікаціями в Instagram.

Цього разу на своїй офіційній сторінці в соцмережі 35-річна зірка, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, розмістила в своїх Insta Stories короткий, але пікантний уривок з кліпу для пісні "Скандал". Відомо, що 12 лютого танцювальний трек з'явиться в мережі.

У кадрі видно лише темний силует Тіни, яка спокусливо згинається під музику і стає в різні пози.

"Вже опівночі", - підписала відео Кароль.

Тіна Кароль, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Тіна Кароль, скріншот з Insta Stories

Тіна Кароль, скріншот з Insta Stories

Тіна Кароль, скріншот з Insta Stories

Тіна Кароль, скріншот з Insta Stories

Варто уточнити, що нова композиція Кароль вже доступна на деяких музичних майданчиках. Так, "Скандал" можна прослухати безкоштовно в додатку Spotify.

скріншот зі Spotify

Нагадаємо, Тіна Кароль навчає українців поганому: "Ідеальна вчителька".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль отримала дорогу шубу з лисицею від незнайомця: "Люблю я тебе".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль зустрілася з найвідданішою людиною. У мережі опублікували трепетний знімок артистки з фанаткою.