Вєрка Сердючка — персонаж створений народним артистом України Андрієм Данилко — давно завоював серця як українців, так і жителів найрізноманітніших куточків світу. І кожна поява легенди тепер є подією для шанувальників.

Саме тому так тепло і приязно було прийнято публікацію відео з виступу Yuna Awards 2013, яке було розміщене на офіційному "Інстаграмі" зірки, викликало настільки теплі почуття.

Цікаво, що ведучим заходу був український репер Потап. Заспівала тоді Вєрка "Розовый свитер" зі знаменитим приспівом, який дає надію всім самотнім серцям передДнем Святого Валентина:

А я стояла вся в розовом свитере, а ты спросил меня, есть ли я в Твитере?
А ты спросил меня, есть ли я в Твитере? И я естественно сказала "Да, да, да!"
А он спросил меня, есть ли я в Твитере, а я стою в этом розовом свитере.
И слезы льются из глаз, и понимаю сама - так не бывает, бывает, бывает.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Віра, досить морозитися! Штани в журі протирати! Ти нам потрібна на сцені! Країна знудьгувалася за своєю коханою Зіркою! У журі місце Соседову, який нічого не вміє! 😂А ти унас, Вірочка, на всі руки! Чекаємо з нетерпінням! (Можу написати прикольні тексти для пісень! Я з Вами на одній хвилі, майже Верка😂😂😂!)" - пишуть у коментарях.

"Велике дякую!!! ❤️ Андрій - талант безмежний, єдиний, неповторний !!! ❤️🙌 живіть і творіть довго !!!! 🙏🌷" - захоплюється інший користувач соцмережі.

Нагадаємо, Андрій Данилко показав шикарні хороми в центрі Києва: "Сердючка натанцювала".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Історія стосунків Андрія Данилка та "мами Сердючки": що відомо про найзагадковішу пару України.

Також, "Знай.uа" писав, що зірка 90-х EL Кравчук розповів про спільне життя з Андрієм Данилком