Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, поділилася з багатомільйонною армією шанувальників новою публікацією.

Так, цього разу 37-річна зірка розмістила пікантну фотографію, на якій зображена в коротенькій чорній сукні, чорних колготках і високих шкіряних ботфортах на високих підборах. Жіночний образ Полякова доповнила золотими сережками, браслетом і зеленою поясною сумкою. У підписі до фото співачка зазначила, що вирішила оновитися.

"Молода нова)))", - підписала знімок виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця".

Оля Полякова, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"У молодої нової ноги🔥", "Весела вдова сьогодні заспівала в новому костюмі водолаза))", "Богиня 🔥🔥🔥", "Як завжди, красива жінка 😍😍😍", "А що з фото? У нього ніби зламалася перспектива і ракурс", - написали коментатори.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова показала, в чому секрет її молодості: "З літака просто в клініку".

Нагадаємо, Оля Полякова відвела 15-річну доньку на процедури для дорослих. Маша намагається брати приклад зі своєї зіркової мами і вже в такому молодому віці займається своїм зовнішнім виглядом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Полякова поділилася відео з вечірки на честь дня народження її зіркової матері.

Також портал Знай.uа писав, що 15-річну доньку Полякової звинувачують у шахрайстві: "Класно вона на гроші кидає".