Тренер і телеведуча Аніта Луценко, яка прославилася після проекту "Зважені та щасливі", досить часто ділиться з мільйонною аудиторією корисними порадами про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Так, нещодавно Аніта розмістила в соцмережі свіжий пост, в якому показала улюблений десерт зі своєї кулінарної книги "Зробимо це по-швидкому" – морквяний торт.

Як відомо, зірковий тренер допомагає підписникам скинути зайву вагу, тому можна припустити, що десерт готується без борошна і є дуже корисним за рахунок морквини в якості головного інгредієнта.

"Ваш улюблений десерт? Який він? На фото морквяний торт з нашої кулінарної книги. Смакота ❤️ До речі в морозилці він може прожити до 3-х місяців і при розігріві буде ще смачніше в найпотрібніший момент", - зазначила в підписі під фото Луценко.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

улюблений десерт Аніти Луценко, фото з Instagram

"Вже дуже чекаю на книгу ❤️❤️", "Сирники + будь-які ягоди, оладки на йогурті, а в них дрібно нарізане яблучко", "Мммммм, яка вкусняха 🔥🔥🔥🔥", - написали коментатори.

Нагадаємо, тренер зі "Зважені та щасливі" Аніта Луценко вберегла українок від переїдання.

Як повідомляв портал Знай.uа, зіркова тренер Аніта Луценко видала рецепт корисних сирників: вийдуть у кожної.

Також портал Знай.uа писав, як позбутися "вушок" на стегнах: зірковий тренер Аніта Луценко дала 7 простих порад.