Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує яскраві фото та відео.

Цього разу 33-річна дружина репера Олексія Потапенка опублікувала в соцмережі красивий знімок, на якому вона позує перед камерою в джинсовій сорочці. Також Настя похвалилася комплектом прикрас – сережками і підвіскою з діамантом. Ймовірно, цей подарунок вона отримала від Потапа на День святого Валентина.

"Любити, радувати, обіймати, дивувати, говорити про свої почуття хочеться щодня. Не чекати для цього особливого моменту. Адже з близькими кожна хвилина - особлива 🤍 А свята завжди стають окремим приводом, щоб ще раз нагадати про те, що емоції - головне. І дарувати їх потрібно щохвилини! Хоч я вірю, що кожен момент незабутній, але все ж напередодні Дня Святого Валентина хочеться сказати близьким особливі слова і подарувати особливі подарунки ❤️ Щоб ще раз нагадати - любов найкраще почуття. І дарувати її потрібно завжди!

І звичайно ж для дівчини завжди дуже важливі деталі. Часто вони можуть сказати набагато більше, ніж здається. Варто лише придивитися ✨ І нехай любов завжди прикрашає тих, кого ми так сильно любимо", - написала Каменських.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських підготувала для шанувальників дещо "цікавеньке": "Чекаєте?"

Нагадаємо, Настя Каменських зізналася, що постійно думає про Сома з шоу "Маска".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських після смерті батька звернулася до фанатів: "Просто зараз..." Співачка усвідомила найважливіше після смерті близької людини.

Також портал Знай.uа писав, що незадоволена Настя Каменських поскаржилася на зиму, знайоме кожному: "Коли вже літо?"