Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує красиві фото та відео.

Нещодавно 33-річна дружина репера Олексія Потапенко (Потап) поділилася з багатомільйонною армією шанувальників у своїх Insta Stories зворушливим відео, на якому з'явився її зірковий чоловік з домашнім улюбленцем породи бішон фрізе.

Песик з пухнастою білосніжною шерстю сидить на колінах у Потапа і з великим старанням вилизує господареві лисину.

"It's love (Це любов)", - ніжно підписала ролик Каменських.

Потап з собакою, скріншот Insta Stories Насті Каменських

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Потап з собакою, скріншот Insta Stories Насті Каменських

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських і Потап вирушили на райські острови, українці не стрималися: "Пузіко забула втягнути".

Нагадаємо, засмагла Настя Каменських прикрила інтимні місця ганчірочкою, та все одно все видно.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі з'явився уривок з першого випуску шоу "Маска", де на сцені виступила людина в костюмі буйвола. Виступ довів Настю Каменських до сліз. Після її реакції глядачі припустили, що під маскою ховається чоловік артистки Потап.

Також портал Знай.uа писав, з якого приводу Потап і Настя Каменських не можуть приховати радості: "Пошліть запит у космос".