Настя Каменських зі своєю кучерявою любов'ю прокинулись разом суботнім ранком.

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, активно веде свою сторінку в Instagram, де публікує яскраві кадри зі свого життя.

Цього разу 33-річна дружина репера Олексія Потапенка показала свій суботній ранок. Артистка разом із кучерявою красунею - собачкою Мімі - зустріли новий день разом.

На фото, яким Настя поділилась з шанувальниками, вона позувала у вітальні власного заміського будинку. На руках співачка тримала домашню улюбленицю, собачку породи бішон фрізе Мімі.

Настя постала перед камерою у затишному oversize худі блакитного кольору.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Своє кучеряве волосся Настя зібрала у недбалий пучок, а на її обличчі немає ніякої косметики. Дружина Потапа мило усміхається, демонструючи натуральну вроду.

Її улюблениця Мімі поклала лапки Насті на груди та заворожено дивиться на свою господиню.

"Субота. Ми з Мімі вже давно прокинулися і разом зустрічаємо новий день. І нам так тепло і спокійно", - підписала милий кадр Настя Каменських.

Настя Каменський, фото Instagram
Настя Каменський, фото Instagram

Нагадаємо, Настя Каменських зізналася, що постійно думає про Сома з "Маски".

Як повідомляв портал Знай.ua, Настя Каменських зізналася, що готова на все заради кохання

Також Знай.ua писав, Настя Каменських опублікувала ніжний відео-спогад