Ось уже на носі улюблене свято всіх закоханих - День святого Валентина. Раніше багато хто не надавав значення цьому дню, але після 2020 року стали розуміти, наскільки важливо дарувати любов своїм близьким.

14 лютого - відмінний день, щоб зізнатися в своїх почуттях не байдужій людині або нагадати близьким, наскільки сильно ми їх любимо. Представляємо вам найкращі привітання на День святого Валентина.

Коли ви закохані, весь світ здається кращим. Сяючі очі і посмішка розкажуть всьому світу про те, що з вами сталося. Однак кохана людина може не здогадуватися, яку гаму почуттів ви відчуваєте. Тому обов'язково скажіть хлопцеві про те, що відбувається в душі: опишіть, наскільки він вам доріг; розкажіть, як змінилося життя з його появою; розкажіть, наскільки трепетні ваші почуття.

День закоханих / фото: Pixabay
День закоханих / фото: Pixabay

СМС-поздоровлення для коханого:

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ти був посланий мені небесами, щоб прикрасити моє нудне і сіре життя. Тільки коли ми разом, я по-справжньому щаслива. Дуже сильно тебе люблю!

***

Мій найдорожча людина! Ти завжди в моїх думках і душі. Я обожнюю тебе і ціную все, що ти для мене робиш. Завжди посміхайся і радій життю. Це зробить мене найщасливішою на землі!

***

Ти для мене найкращий! Красивий, як Бред Пітт, багатий, як Стів Джобс, і сильний, як Шварценеггер. Тому ніхто, крім тебе, мені не потрібен. Люблю тебе!

Оригінальні валентинки на 14 лютого своїми руками:

Привітання для коханого в прозі:

Рідний! Ти навіть не уявляєш, що я відчуваю до тебе. Мою любов складно описати словами, однак я спробую. Для мене ти-це океан, ніжний і ласкавий, готовий завжди прийняти в свої обійми. Поруч з тобою я дійсно живу, а не існую. Спасибі за те, що з'явився в моєму житті!

***

З Днем святого Валентина, коханий! Ми познайомилися в той момент, коли я остаточно зневірилася в собі і відносинах. Ти змусив мене відчувати, показав, який насправді буває любов. Я шалено вдячна тобі за все, що ти для мене зробив. Я готова кричати про свою любов не тільки в це чудове свято, але і кожен день. Хочу, щоб ми завжди-завжди були разом.

День закоханих / фото: Pixabay
День закоханих / фото: Pixabay

***

Рідний, хочу привітати тебе з Днем закоханих! Так, у нас з тобою завжди були непрості стосунки. Ми пережили і сварки, і розставання, проте ми як і раніше разом. Інакше бути не може, адже один без одного ми не уявляємо життя. Хочу, щоб все погане залишилося в минулому і ми почали все з чистого аркуша. Обіймаю тебе!

Нагадаємо, що у День святого Валентина, який відзначатимуть у неділю, 14 лютого, 410 закоханих пар створять нові сім'ї, зареєструвавши шлюб у РАГСі.

Як повідомляв портал Знай.иа, чтобто 14 лютого Гвоздьова з" танців з зірками " видала безпрограшний список.

Також Знай.иа писав, що Наталя Могилевська порадила, що можна подарувати на День Валентина коханій людині.