Українська поп-виконавиця, актриса, модель, автор-виконавець Kamaliya вирішила відповісти на недоречний коментар Олі Полякової в одному з попередніх випусків масштабного проекту "Маска" на телеканалі "Україна".

Це вже не перше невтішне висловлювання суперблондинки на адресу колег. У тому ж випуску Полякова назвала Тіну Кароль "плакальницею" і викликала бурю негативних коментарів на свою адресу.

А зараз вона зачепила честь співачки Камалії, коли оціночно висловилася про колегу в недавньому випуску "Маски". Обговорюючи одного з герів на сцені, український виконавець Михайло "Дзідзьо" Хома запропонував кандидатуру Наталії Захур (справжнє ім'я співачка KAMALIYA), тоді як Полякова зазначила: "Камалія? Та ну, вона здорова, сиськастая, з ногами здоровими, товстими ... Подивися на цю!".

Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram

KAMALIYA ж здивувалася подібному висловлюванню і заявила, що для неї найважливіше, який її бачить її коханий чоловік і який приклад вона подає своїм дітям.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Все інше мене не хвилює. Єдине що — я не очікувала, що доросла жінка і мати двох дочок може займатися булінгом", - додала виконавиця.

Нагадаємо, Кароль зухвало "помстилася" Поляковій за образи: назріває "Скандал"

Як повідомляв "Знай.ua", Никитюк увірвалася в суворий конфлікт Полякової і Кароль - аж тирса полетіла: "Не чіпай, свята..."

Знай.ua писав, скандал Кароль з Поляковою на "Масці" не вщухає: представники шоу вразили заявою. Пізніше Оля Полякова принесла свої вибачення на акаунті в Instagram