Фанати українського виконавця Олега Винника показали романтичний відеоролик за участю поп-діви Тіни Кароль.

Відповідне відео з'явилося на фан-сторінці співака в Instagram.

Відомо, що українська співачка Тіна Кароль і її колега по сцені Олег Винник є суддями нового сезону "Голос Країни" і кожні вихідні миготять разом на телеекранах. Чи то через постійні перетини на знімальному майданчику, чи то у них в цілому теплі стосунки, але фанати почали підозрювати про їхній роман.

На тлі таких підозр, фан-клуб Олега Винника підготував зворушливий відеоролик, де показав нарізку спільних виконавців на шоу. Вони поводилися мило, обіймалися, а "король вовчиць" навіть поцілував свою колегу в щоку.

"Він немов маленька дитина, що без неї жити не може", - зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Шанувальники виконавців прийшли в захват від такої романтики, залишивши море компліментів в коментарях під відеороликом.

Варто відзначити, що це не єдиний романтичний відеоролик за участю Олега Винника і Тіни Кароль. Раніше, на сторінці цього ж фан-клубу, вже мелькало відео з виконавцями:

Нагадаємо, що Тіна Кароль підлила масла у вогонь черговим "доказом" своїх відносин з Даном Баланом. Виконавиця показала, як Дан Балан цілує їй ноги.

Як повідомляв портал Знай.иа, Тіна Кароль розповіла про зйомки нового кліпу і звернулася до Полякової.

Також Знай.иа писав, що українці помітили недобре в новому кліпі Тіни Кароль.