Нещодавно на телеканалі "1+1" стартував культовий проект "Голос країни" 11 сезон, а разом з ним з'явилися і нові інтриги. Крісла зіркових тренерів цього року зайняли Тіна Кароль, Надя Дорофєєва, Олег Винник і Монатік, прикувавши до себе погляди тисяч українців.

На офіційному акаунті "Голосу" в Instagram не змогли не згадати талановиту Ірину Бояркіну, виступ якої можна буде оцінити вже 14 лютого. Дівчина виконала хіт Chris Isaak "Wicked Game", вразивши відразу двох тренерів: на відео видно, як голос Ірини "чіпляє" Надю Дорофєєву і Олега Винника.

Виконавиця зізналася, що прийшла на проект, щоб "перезапустити свою кар'єру", адже красуня вже давно відома українцям, правда, під іншими псевдонімами - Ірина Василенко та Eria. Ірина в 2014 році брала участь в шоу "Х-Фактор", в 2017 році створила власний проект VILNA, а в 2018 спробувала щастя на національному відборі на пісенному конкурсі "Євробачення" від України.

"Вже цієї неділі Ірина Бояркіна виступить на легендарній сцені @goloskrainy_official і спробує розвернути усі тренерські крісла. Чи вдасться це дівчині?

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Пиши свою думку в коментарях і не пропусти вже цієї неділі четвертий епізод сліпих прослуховувань о 21:00 ексклюзивно в ефірі 1+1❤️"