Ксенія Мішина дратує українців красивими світлинами з відпочинку, на яких красуню можна побачити у досить відвертому купальнику.

Зірка кіно, переможниця “Танців з зірками” на “1+1”, перша українська холостячка - Ксенія Мішина відпочиває на Домініканських островах. У відпустку дівчина поїхала з друзями, сином і новим хлопцем - Олександром Еллертом, коміком з “95 кварталу”. Не дивно, що Мішина постить такі живі і щирі фотографії - компанія душевна, усі можуть виконувати роль фотографа.

Особливо відвертим став поцілунок Мішиної та Еллерта, у якому акторка навіть закинула на на чоловіка ноги.

Instagram @misha.k.ua
Instagram @misha.k.ua

Окрім любові і щастя, всі світлини демонструють красу Домінікан - чистий пісок, блакитна вода океану, безкрає небо, пальми. Мішина на світлинах посміхається, дуркує, позує на пляжі, або ж у воді. Поруч з нею син, з яким вона весело грається бризками води, або ж Еллерт - з ним акторка цілується. Варто відзначити струнку фігуру дівчини, а також стильні і красиві купальники, які обрала Мішина для цієї подорожі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Instagram @misha.k.ua
Instagram @misha.k.ua

Це перший відпочинок пари разом. До цього у них були романтичні дні в Києві, яким передував проєкт “Холостячка”. Саме там Мішина зустріла Еллерта, якого і обрала у фіналі, чим образила тисячі українців, які мріяли, щоб перемогу здобув Олексій Тригубенко.

Instagram @misha.k.ua
Instagram @misha.k.ua

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина змусила Олександра Еллерта сказати заповітні слова: "Любов народжується". Так, гуморист розмістила відео, на якому відповідає на питання коханої про те, наскільки швидко народжується кохання і чи було у них кохання з першого погляду.

Нагадаємо, Еллерт показав, як виглядав у дитинстві, і не забув про Мішину. Гуморист також залишив цитату про майбутнє з глибоким змістом.

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина вирішила зайнятися проблемами українців: "Круто заглиблюватися".