Відома українська актриса і телеведуча Ольга Сумська привітала молоду пару з весіллям, заспівавши в прямому ефірі зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком.

Відповідне відео зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Вже не перше десятиліття Ольга Сумська радує українців своєю творчістю: на її рахунку величезна кількість театральних постановок і зйомок у фільмах і серіалах Українського Виробництва. Більш того, крім її акторського таланту, Ольга ще й відмінна співачка. Правда, вона вирішила залишити вокал, співаючи лише разом зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком.

Цього разу так і сталося: в ефірі ток-шоу "Стосується шкірного" на телеканалі Інтер зіркова пара виступила з піснею "Поведи мене, де зорі цілувалися". Таким чином вони привітали молодят Руслана і Людмилу, які відсвяткували заручини прямо в телестудії.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Віталій Борисюк та Ольга Сумська привітали молоду пару і порадували телеглядачів своєю творчістю. Фанати актриси були в захваті від їх виступу і залишили масу приємних слів в коментарях під відео.

Нагадаємо, що Ольга Сумська зробила несподіване зізнання про інтим з Борисюком: "можна і краще".

Як повідомляв портал Знай.иа, Ольга Сумська поділилася з шанувальниками рецептом апетитного кексу.

Також Знай.иа писав, що Ольга Сумська різко змінила зовнішність, фанати розгубилися:"очі каламутні".