Дружина Позитива Анна Завгородна поселилась у Насті Каменських з Потапом і заявила, що вони живуть разом.

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, активно веде свою сторінку в Instagram, де зібрала 5-мільйонну армію шанувальників і не втомлюється радувати її яскравими кадрами зі свого життя.

Як відомо, Настя Каменських з 2019 року перебуває у шлюбі з українським продюсером, співаком та телеведучим Олексієм Потапенком, з яким раніше співала в дуеті. Настя і Потап чудова пара, вони не приховують свої почуття, за що їх обожнює публіка.

Однак, ідилія, яка панувала у цій зірковій сім'ї, виявилась під загрозою - її порушила дружина Позитива Анна Завгородна.

Настя Каменська поділилась в Insta Stories відео, в якому спробувала відповісти на запитання фанатів, чи справді Анна Завгородна живе в них дома.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Давай чесно скажемо всім, що ти приїжджаєш лише на вихідні", - звертається до Анни Настя.

На що сама Анна заявляє:

"Для чого ти обманюєш людей? Я тут живу. Так, ми живемо всі разом і ми чоловіки і дружини".

"Не слухайте її, ми не живемо разом. Ми просто не можемо її вигнати", - сміючись каже Настя.

Ще більше заплутав всіх Потап, який висуну ряд претензій Ані.

"Можна я поживу зі своєю дружино? Чому ти лягаєш між нами в ліжко? Чому я йду за дровами, а ти розпалюєш вогонь? Чому, коли я хочу зробити чай, ти сидиш і їси сосиски? Чомууу?!", "обурюється" Потап.

"Насправді ми тебе дуже любимо і завжди чекаємо в гості. Але не здумай переїжджати", - поставила крапку у веселій "дискусії" Настя.
Після чого всі дружно розсміялися.

Нагадаємо, Настя Каменських зізналася, що постійно думає про Сома з "Маски".

Як повідомляв портал Знай.ua, Настя Каменських зізналася, що готова на все заради кохання

Також Знай.ua писав, Настя Каменських опублікувала ніжний відео-спогад