Відома українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і працює в Росії, з'явилася в ефірі передачі "Голос. Діти". Тут Світлана виступає в ролі тренера разом з кумиром дівчаток-підлітків Єгором Крідом і репером Бастой.

На "сліпих" прослуховуваннях співачка обернулася до милої дівчинки, яка здивувала зірку сильним вокалом. Про це стало відомо завдяки публікації на фанатській сторінці "svetlanalobodalove" Світлани Лободи в мережі Instagram.

"Боже, ти моя зайка. Я тут, я з тобою", - заявила дівчинці Світлана Лобода.

Софія Фанта, скріншот: Instagram  
Софія Фанта, скріншот: Instagram  

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Лобода практично відразу повернулася до дівчинки, яку звуть Софія Фанта, і після того, як емоції крихітки від перемоги закінчувалися, зірка обійняла її. Тепер Софії належить пройти багато випробувань, щоб стати справжньою зіркою. Можна тільки побажати їй удачі.

  Лобода і Софія Фанта, скріншот: Instagram  
  Лобода і Софія Фанта, скріншот: Instagram  

Варто також зазначити, що за підсумками першого випуску в команді Лободи опинилися Мирон Проворов, який заспівав пісню "Батарейка" гурту "Жуки", Мілана Компаніченко, яка виконала idontwannabeyouanymore Біллі Айліш, Макар Смислов з хітом "Левове Серце" і Софія Фанта, яка вразила суддів композицією Run To You. Таким чином, в команді Світлани Залишилося 11 вакантних місць. Всього, за правилами проєкту, в кожній з груп має бути набрано по 15 учасників.

Раніше повідомляли, коханка ексчоловіка Лорак турецького красеня Мурата нарешті не витримала: "Зупинись".

Як повідомляв Знай.uа, коханка Мурата показала, як "приворожила" чоловіка Лорак: два яйця і гриби.

Знай.uа писав, Лобода нарешті показала молодшу дівчинку, виступили разом.