Вагітна дружина "Холостяка" Микити Добриніна Даша Квіткова частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,6 мільйона чоловік.

Вчора ж дівчина поділилася відео, завдяки якому стало відомо, що у знаменитого подружжя народиться хлопчик. А зараз вона подякувала кожному шанувальнику за привітання, за її словами, їх дуже багато.

"Ми не хотіли від вас довго таїти і приховувати, тому вчора ви разом з нами дізналися, що у нас пацан💪 🏻 💙 чесно? Ми здогадувалися. На 70% були впевнені, що це хлопчик. Не знаю, як це пояснити. Ми постійно думали, що у нас буде дочка, а потім в якийсь день прокинулися і обидва: ні, це точно буде син, без варіантів️ ️ тому вчора, ми підтвердили свої здогадки і були на 7м небі від щастя🤍", - написала Дарина Квіткова, прикріпивши до публікації знімок фотографії, зробленої на фотоапарат швидкого друку (Polaroid).

Також блогерка зазначила, що вона з Микитою сильно чекає їх найсильнішого хлопчика. При цьому, ім'я вони вже вибрали, проте залишать його в таємниці до народження дитини.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, вагітна Квіткова розкрила стать майбутньої дитини, ексхолостяк Добринін без розуму від щастя

Як повідомляв "Знай.ua", ексХолостяк Добринін перевтілився в "американського льотчика": "Класний скрізь"

Знай.ua писав, "Холостяки" Еллерт, Тригубенко і Добринін розкриють українкам свою "немужественную" сторону