Нова перша леді Черкаської області Єлизавета Юрушева, власниця двох київських готелів і дружина Олександра Скічко розповіла, як змінилося її життя після отримання чоловіком нової посади. Про це вона розповіла в інтерв'ю Катерині Осадчій.

"Я не на всі 100% переїжджаю в Черкаси. Я живу 50/50 зараз. Ситуація з дітьми легше, тому що син вчиться безпосередньо закордоном. Малятко ще вчиться в садку і так ми з ними розробили, що ми можемо трохи бути в Києві і в Черкасах. З вересня неможливо буде, тому що школа починається у малятка, тому будуть тільки вихідні", - говорить Юрушева.

Також вона розповіла, в яку школу піде її дочка. І Осадча поцікавилася, чи не боїться вона, що в таких умовах сім'я розколиться.

"У Києві. Я просто така людина, я вирішую проблеми в міру їх надходження. Поки все нормально. Як буде через півроку-я не знаю. Втомлюся я. але чесно я іноді з Подолу до Печерської їду 1,5 години. Черкаси це 2 години їзди від Києва. Я в захваті від людей там. Настільки всі привітні, готові допомогти, мене це прям підкорило", - каже Єлизавета.

Також вона розповіла, як вони житимуть у Черкасах.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Ми орендуємо житло. Це маленький будиночок. На 200 метрів", - каже дівчина.

Раніше ми повідомляли, любитель трусів Скічко хвилюється перед владою на Черкащині.

Як повідомляв "Знай.uа", призначений Зеленським Скічко осоромився, в мережі спливло відео з трусами.

Також "Знай.uа" писав, що Зеленський віддав шоумену Скічку Черкащину-з ведучого "Євробачення" в главу області.