Українська співачка Оля Полякова намагається активно завойовувати нові для себе горизонти. Тепер на черзі соцмережа TikTok, де вона хоче "настрибати" собі мільйон — однак українці не впевнені, що зірка цього заслуговує.

Оригінальна публікація з відео була розміщена на офіційній сторінці Полякової у соцмережі "ТікТок" (до речі, підтверджений статус сторінки теж викликав нарікання користувачів).

На записі Оля Полякова у високих ботфортах на каблуку виконує танець зі стрибків, у ході якого їй доводиться перехрещувати й розводити ноги під ритми музики.

@polyakova_olya

Хочу напрыгать миллион 🤩

♬ PiuPiu Dance - 쫑

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Однак на цей раз українцям вихідки Полякової прийшлися не до вподоби. Користувачі соцмережі скаржилися на те, що зірка погано танцює, не попадає в ритм, а то й взагалі москалька.

"А якщо ще й прибухнути їй, то взагалі треш буде", - йде мова в іншому коментарі.

Нагадаємо, що скандал Кароль з Поляковою на "масці" не вщухає: представники шоу вразили заявою.

Як повідомляв портал Знай.иа, Тіна Кароль розповіла про зйомки нового кліпу і звернулася до Полякової.

Також Знай.ua писав, Полякова не зупинилася на скандалі з Кароль, образивши Камалію: "З ногами товстими".