Відома українська співачка Ані Лорак, яка живе і будує кар'єру в Російській Федерації, порадувала шанувальників новим образом і привітала їх зі святом.

Відповідне фото з'явилося на її сторінці в Instagram.

Вже безліч років Ані Лорак знаходиться на піку популярності і входить в елітне коло зірок шоу-бізнесу. З кожним роком у неї стає все більше фанатів, яких вона не перестає радувати свіжими фото і відео.

Цього разу виконавиця опублікувала кадр у спокусливому вбранні: до Дня закоханих Кароліна одягла напівоблегаючу золоту сукню з глибоким декольте і відвертим розрізом на нозі. Акцентом наряду стало переплетення тканини в районі талії, що робило співачку візуально стрункішою, а її бюст ще пишнішим. Завершити образ Ані Лорак вирішила золотими довгими сережками і пишними локонами.

Пост Ані Лорак в Instagram / скріншот
Пост Ані Лорак в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Під публікацією Кароліна привітала підписників з Днем святого Валентина і оголосила про початок розіграшу від відомої б'юті-компанії. Фанати виконавиці були в захваті від її образу і обсипали Лорак компліментами в коментарях, проте, не обійшлося й без негативу.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Ані Лорак без штанів натякнула на вульгарності.

Як повідомляв портал Знай.иа, Ані Лорак відкинула міні-сукні і вразила скромністю, диву не впізнати.

Також Знай.иа писав, що Ані Лорак з'явилася на людях у вбранні з екстремальним декольте.