Четвертий випуск пісенного шоу "Голос країни" вийде на екрани 14 лютого — як раз на День усіх закоханих. Через це епізод, все ще присвячений сліпим прослуховуванням, обіцяють зробити особливо романтичним і підготували українцям низку сюрпризів.

Анонсом шоу діляться на офіційному інстаграм-акаунті "Голосу країни".

Випуск буде присвячений світовим хітам про кохання. Так, графічна дизайнерка Ірина Бояркіна продемонструє свій казковий вокал виконуючи пісню "Wicked Game" Кріса Ісаака.

Іншим помітним учасником стане і фанат "Голосу країни" Андрій Смерека. Торік він вже приходив на шоу разом з сестрою, але виконати пісню побоявся, але цього разу він вже наважився взяти участь в онлайн-кастингу.

Несподіванкою став і прихід колишньої учасниці ВІА "Гра" Надії Мейхер, а також візит українського актора театру і кіно Віталія Борисюка.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Надя Мейхер на "Голосі країни", кадр з відео
Надя Мейхер на "Голосі країни", кадр з відео

І авжеж, не обійдеться і без сюрпризів від зіркових наставників. Тренери вестимуть запеклу боротьбу за цікавих їм учасників, а співак Олег Винник навіть трохи пофліртує з Надією Дорофєєвою.

"Голос країни" виходить щонеділі о 21:00 в ефірі телеканалу "1+1".