Незважаючи на холодну зиму, часом хочеться побалувати себе шматочком солодкого морозива. Спеціально для таких випадків ми підготували рецепт смачного морозива в домашніх умовах.

Інгредієнти:

  • Вершки (33%) – 500 гр.;
  • Згущене молоко-200 гр. (або за смаком);
  • Ваніль;
  • Звичайне печиво (якщо не хочете робити морозиво-сендвіч, то можна обійтися без нього).

Приготування:

Щоб морозиво вийшло, всі інгредієнти повинні бути холодними (по можливості, необхідно охолодити чашу міксера і віночок). У чашу блендера вливаємо вершки і починаємо збивати. Важливо, щоб була невисока потужність, інакше може вийде масло. Збиваємо до м'яких піків (по консистенції нагадує пінку).

Далі вводимо згущене молоко і ваніль. Збиваємо ще кілька хвилин.

Популярні новини зараз

Донька Сніжани Єгорової, яка підтримала Путіна, "відреклася" від матері: "Відчуваю сором"

24-річна Тіна Кунакі показала, чим краща за Моніку Белуччі - саме за це її покохав Венсан Кассель

Племінниця Софії Ротару Sonya Kay пішла назавжди: "Прощаюся зі сльозами на очах"

Ірина Федишин втерла носа Олі Поляковій, показавши неймовірно довгі ноги: коротенька сукня не сховала нічого

Показати ще

У формі викладаємо рядами печиво, після чого заливаємо все нашою вершковою масою і накриваємо ще одним шаром печива. Відправляємо форму в холодильник на 3-4 години.

Готово. Приємного апетиту!

Нагадаємо, що картопляні деруни з грибами і сиром стануть вашим фірмовим рецептом.

Як повідомляв портал Знай.иа, пиріг з листкового тіста з м'ясом і грибами: ідеальне блюдо всього за пів години. Найшвидший рецепт м'ясного пирога з грибами стане ідеальним рішенням для несподіваних гостей.

Також Знай.иа писав, що зовсім недавно на Youtube-каналі одного з фіналістів першого сезону професіоналів "МастерШеф" Едуарда Канаряна з'явився рецепт дивного десерт з ялинки.