Незважаючи на холодну зиму, часом хочеться побалувати себе шматочком солодкого морозива. Спеціально для таких випадків ми підготували рецепт смачного морозива в домашніх умовах.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Вершки (33%) – 500 гр.;
- Згущене молоко-200 гр. (або за смаком);
- Ваніль;
- Звичайне печиво (якщо не хочете робити морозиво-сендвіч, то можна обійтися без нього).
Приготування:
Щоб морозиво вийшло, всі інгредієнти повинні бути холодними (по можливості, необхідно охолодити чашу міксера і віночок). У чашу блендера вливаємо вершки і починаємо збивати. Важливо, щоб була невисока потужність, інакше може вийде масло. Збиваємо до м'яких піків (по консистенції нагадує пінку).
Далі вводимо згущене молоко і ваніль. Збиваємо ще кілька хвилин.
У формі викладаємо рядами печиво, після чого заливаємо все нашою вершковою масою і накриваємо ще одним шаром печива. Відправляємо форму в холодильник на 3-4 години.
Готово. Приємного апетиту!
Нагадаємо, що картопляні деруни з грибами і сиром стануть вашим фірмовим рецептом.
Як повідомляв портал Знай.иа, пиріг з листкового тіста з м'ясом і грибами: ідеальне блюдо всього за пів години. Найшвидший рецепт м'ясного пирога з грибами стане ідеальним рішенням для несподіваних гостей.
Також Знай.иа писав, що зовсім недавно на Youtube-каналі одного з фіналістів першого сезону професіоналів "МастерШеф" Едуарда Канаряна з'явився рецепт дивного десерт з ялинки.