Популярна українська співачка Надя Дорофєєва розповіла, яким був її перший подарунок на День святого Валентина і від кого вона отримала першу в житті валентинку.

Детальніше про це виконавиця розповіла в інтерв'ю для "Голос Країни".

14 лютого весь світ святкує найромантичніше свято - День святого Валентина. Українські зірки не стали винятком – співачка і тренер шоу "Голос Країни" Надя Дорофєєва поділилася з фанатами потаємними подробицями цього свята в її житті.

За словами виконавиці, вперше подарунок на День закоханих вона отримала від мами. Вона розповіла, що мати постійно радувала її подарунками на кожне свято, тому у неї немає сумнівів, що це було саме вона. Дорофєєва також розповіла, що подарунок не обов'язково повинен бути дорогим – головне, зробити коханому приємно.

"Вона (мама – ред.) мене навчила, що неважливо який подарунок, важливо просто зробити щось приємне. Я це пам'ятаю крізь все своє життя і знаю, що, правда, можна просто сказати якісь добрі слова і це вже буде класним подарунком", - заявила Надя.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

А ось першу валентинку зірка отримала ще в шкільні роки. За її словами, вона навіть пам'ятає, хто її подарував - якийсь Максим Горобець.

Нагадаємо, що на "Голосі країни" Винник фліртуватиме з Дорофєєвою, поки сцену підкорюватиме Надя Мейхер.

Як повідомляв портал Знай.иа, Надя Дорофєєва показала косметику, яка перетворює її з Попелюшки в принцесу.

Також Знай.иа писав, що Надя Дорофєєва поділилася спокусливим відео, захопивши шанувальників.