На Донбасі українські герої підірвалися на невідомій вибухівці: є загиблі

На Донбасі в районі проведення ООС українські військовослужбовці підірвалися на невідомому пристрої. Три захисники України загинули.

зростання зарплат, скріншот з відео
зростання зарплат, скріншот з відео

Підвищення зарплати і перерахунок пенсій: українцям пояснили коли і як зміняться виплати в 2021 році

Нагадаємо нашим читачам, що нещодавно Міністерство оборони України повідомляло, що грошове забезпечення цього року не зміниться, у ЗСУ вирішили нагадати про реформу і назвали наскільки повинна підвищитися зарплата, і пообіцяли перерахунок пенсій.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Анна Герман
Анна Герман

День народження Анни Герман: яскраві моменти життя співачки з унікальним голосом

Ганна Герман була унікальною виконавицею з проникливим голосом. Вона стала однією з найпопулярніших співачок свого часу. Вона народилася 14 лютого 1936 року. За своє життя їй вдалося досягти всесвітнього визнання і стати лауреатом багатьох національних і міжнародних фестивалів, у тому числі в Монте-Карло, Сан-Ремо, Неаполі, Віареджо, Каннах, Сопоті.

Петро і Марина Порошенки, фото: "Vежа"
Петро і Марина Порошенки, фото: "Vежа"

Любовний лайфхак від Порошенка - ось чому Марина все ще поруч: "Дуже важлива умова..."

Колишній президент України Петро Порошенко, який нещодавно зізнався, чому не вводив санкції проти ЗМІ своїх конкурентів, а також задекларував майже півтори тонни готівки, розповів головний секрет свого щасливого особистого життя.

Опалення, фото: вільне джерело
Опалення, фото: вільне джерело

Як не платити за опалення, якщо у квартирі холодно: інструкція для українців

Сотні тисяч українців страждають від холоду в квартирах, сплачуючи при цьому кругленьку суму грошей. Що потрібно робити в таких ситуаціях?