Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко розповіла про раптові проблеми зі здоров'ям у її дитини.

Детальніше про це блогерка написала на своїй сторінці в Instagram.

У неділю, 14 лютого, весь світ святкував День святого Валентина, і Регіна Тодоренко не стала винятком. На День закоханих її чоловік Влад Топалов зробив їй несподіваний подарунок - запросив додому кухаря, який приготував неймовірно смачну вечерю. Телеведуча не поскупилася і навіть дала спробувати кулінарні шедеври своїй однорічній дитині.

Однак, вечеря не пройшла для маленького Михайла безслідно - вечір довелося перервати через те, що малюкові стало погано і довелося терміново їхати в лікарню.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Але в секунду наш Ведмедик став пунцового кольору з набряклим обличчям😩 🥺. Звичайно, ж ми миттю поїхали в лікарню. Виявилося, якась реакція на горіх. Самовпевненості моїй немає меж: мені здавалося, що раціон сина настільки різноманітний, від парочки кедрових горішків нічого не трапиться, але... на жаль", - написала Тодоренко.

Вона зазначила, що ця ситуація серйозно вплинула на її ставлення до виховання дитини і тепер вона збирається відвідувати курси для батьків, де будуть присутні безліч фахівців і психологів. Вона попросила фанатів підказати тлумачні заняття, а також пообіцяла поділиться результатами курсів.

Пост Регіни Тодоренко в Instagram / скріншот
Пост Регіни Тодоренко в Instagram / скріншот

Незважаючи на трагічність ситуації, Регіна Тодоренко прикріпила до посту щасливе фото, на якому вона з сином Михайлом валяється в заметах снігу. Телеведуча виглядала неймовірно щасливою, що також помітили її шанувальники.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко постала перед фанатами в незвичайному образі з рожевим волоссям.

Як повідомляв портал Знай.uа, схудла Тодоренко опустилася до крадіжки.

Також Знай.uа писав, що напівгола Тодоренко вискочить на екрани.